Opis
Klasični punkcijski termometer za nadzor temperature hrane in hrane.
Besedilo je strojno prevedeno.
Dobava vključuje
Vbodni termometer (HACCP) ebro TDC 110 merilno območje temperature -50 do 150 °C vrsta tipala: NTC HACCP-skladen,
Značilnosti
NTC senzor
Prikaz 7 mm LCD
° C / ° F preklopljivo.
Navodila za uporabo
Tehnični podatki
Stopnja merjenja |
19 s |
---|---|
Mere |
(D x Š) 50 mm x 40 mm |
Dolžina |
50 mm |
Širina |
40 mm |
Merilno območje temperature |
-50 do 150 °C |
Kalibrirano |
delovni standardi (lastni) |
Značilnosti |
v skladu z zahtevami haccp |
Vrsta senzorja |
NTC |
Osnovna točnost ± °C |
1 °C |
Območje merjenja temperature (maks.) |
150 °C |
Območje merjenja temperature (min.) |
-50 °C |
Ločljivost (temperatura) |
0.1 °C |
Dolžina senzorja |
120 mm |
Ločljivost |
0,1 °C |
Osnovna natančnost |
± 1 ° C (-10 do +120 ° C) |
Oskrba z napetostjo |
Gumbna celica AG10 |
Temperaturno območje |
-50 do +150 °C |
Teža |
13 g |
Vrsta izdelka |
vbodni termometer (HACCP) |
0 od 5