Opis
Meso, ribe ali zelenjava - vakuumsko zaprti v ustreznih vrečkah - kuhamo nežno in brez maščobe pri kuhanju sous vide pri stalni temperaturi, tako da se vitamini in minerali ohranijo in ohranijo. Nato meso in ribe dobijo kratko "pečenko", tako da se razvijejo lahke pražene arome - in popolnoma kuhana hrana je pripravljena.
SOUS VIDE STICK Time iz Unold® je idealen partner za ta način kuhanja. V ponvi ali drugi toplotno odporni posodi segreje do 20 litrov vode - najmanjša višina naj bo 18 centimetrov. Ko je voda na želeni temperaturi, lahko vstavite vakuumsko zaprto hrano. S 1.300 vati Sous vide Stick Time segreje vodo natančno do +/- 0,2 stopinje Celzija - želeno temperaturo lahko nastavite v korakih po 0,5 stopinje. Raven toplote je med postopkom kuhanja konstantna, zahvaljujoč močni obtočni črpalki v času SOUS VIDE STICK.
Opremljen s funkcijo časovnika (do 60 ur), SOUS VIDE STICK Time brez BPA ponuja tudi samodejni izklop, kadar je nivo vode prenizek. Poševen LCD zaslon je prijeten, saj omogoča enostavno branje časa in temperature.
Besedilo je strojno prevedeno.
Dobava vključuje
Sous Vide Stick Time
Navodila za uporabo z recepti.
Značilnosti
V hrani ostanejo dragoceni vitamini in hranila. S funkcijo časovnika (do 60 ur) za popolno kuhanje. Udoben, poševen LCD zaslon za boljšo berljivost. Temperaturo lahko nastavite v korakih po 0,5 ° C. Temperaturna natančnost +/- 0,2 ° C Prenizek nivo vode Za lonce in odporen na vročino. Posode z višino najmanj 18 cm segrejejo do 20 litrov vode, enostavno čiščenje brez BPA
Navodila za uporabo
Tehnični podatki
Barva |
črna |
---|---|
Mere |
(Š x V x G) 69 x 404 x 100 mm |
Globina |
100 mm |
Višina |
404 mm |
Širina |
69 mm |
Material |
plastika |
Moč |
1300 W |
Teža |
1.2 kg |
Vrsta izdelka |
palični kuhalnik Sous Vide |
0 od 5