Opis
Med področja uporabe HACCP-termometra sodijo najnatančnejše meritve za laboratorije, zagotovitev kakovosti in nadzor proizvodnih procesov v živilski industriji, medicini, kemiji ali farmaciji ter pri analizi vode.
Dobava vključuje
Vbodni termometer (HACCP) Greisinger GMH 2710 merilno območje temperature -200 do 200 °C vrsta tipala: Pt1000 HACCP-skladen,
Značilnosti
Pomnilnik min./maks. vrednosti
Zadržanje prikaza vrednosti
Samodejno zadržanje prikaza
Samodejni izklop
Prikaz za prazno baterijo.
Navodila za uporabo
Tehnični podatki
Stopnja merjenja |
<10 s |
---|---|
Mere |
(D x Š x V) 81 x 54 x 31 mm |
Višina |
31 mm |
Dolžina |
81 mm |
Širina |
54 mm |
Merilno območje temperature |
-200 do +200 °C |
Vrsta senzorja |
Pt1000 |
Natančnost ± |
0.1 % |
Osnovna točnost ± °C |
0.1 °C |
Območje merjenja temperature (maks.) |
+200 °C |
Območje merjenja temperature (min.) |
-200 °C |
Ločljivost (temperatura) |
0.1 °C |
Dolžina senzorja |
135 mm |
Temperatura |
od -200,0 do +200,0 °C |
Oskrba z napetostjo |
2 bateriji tipa AAA (Micro) |
Temperaturno območje |
-200 do +200 °C |
Teža |
215 g |
Vrsta izdelka |
vbodni termometer |
5 od 5