Opis
Cenovno ugoden vbodni termometer za kontrolo temperature mesa, klobas, sadja, rib, testenin in peciva.
Dobava vključuje
Vbodni termometer (HACCP) ebro TDC 150 merilno območje temperature -50 do 150 °C vrsta tipala: NTC HACCP-skladen,
Značilnosti
Robusten in odporen na udarce
Temperaturno tipalo NTC s Ø 3,5 mm
Preklapljanje med °C/°F.
Navodila za uporabo
Tehnični podatki
Mere |
(D x Š x V) 85 x 24 x 26 mm |
---|---|
Višina |
26 mm |
Dolžina |
85 mm |
Širina |
24 mm |
Merilno območje temperature |
-50 do 150 °C |
Kalibrirano |
delovni standardi (lastni) |
Značilnosti |
v skladu z zahtevami haccp |
Vrsta senzorja |
NTC |
Osnovna točnost ± °C |
1 °C |
Območje merjenja temperature (maks.) |
150 °C |
Območje merjenja temperature (min.) |
-50 °C |
Ločljivost (temperatura) |
0.1 °C |
Dolžina senzorja |
125 mm |
Ločljivost |
0.1 °C |
Osnovna natančnost |
± 1 °C |
Oskrba z napetostjo |
Gumbna baterija V393 |
Temperaturno območje |
-50 do +150 °C |
Teža |
36 g |
EN standard |
EN 13485 |
Vrsta izdelka |
vbodni termometer (HACCP) |
0 od 5